666 the666 project666 the 666 project 666

 

 

 Don’t make any mistake regarding The 666!
The 666 have come to win!The NEWS that CNN, BBC, Al Jazeera or the international press,
THEY DARE NOT TELL THE WORLD for its great historical consequences!

BREAKING NEWS! - BREAKING NEWS! -

The Department of unbeatable Parapsychology and Occult Sciences of Project 666

Present to the world
Video: "Rösta för 666 i Eu-valet 2014 ":


"Vote for the 666 in the 2013 European Parliament elections"

(Rösta för 666 i Eu-valet 2014)
-av 666 och Alfred Hitchcock

Video: Rösta för 666 i Eu- valet 2014
-by 666 and Alfred HitchcockDenna video " Rösta för 666 i 2014 års val till Europaparlamentet "

Det är oväntat uppror som 666 gör i det svenska socialdemokratiska partiet mot dess oansvarig politiska ledare Stefan Lövgren, från Husby marginaliserade stadsdel som med stor 666 mystiska hjälp gjorde en protest och upprör som överraskade den svenska folket och världen:

Husby berömda uppror i detta historiska år 2013 mot plundring och förstörelse av samhällets och välfärdsstaten existens från nästan åtta år gör i Sverige skurken och korrupta regeringen av premiärminister Fredrick Reindfieldt.

Husby statasdel och bostadsområdet där också bor även de 666 existerande i världen som har konverterats oansvarigt av regeringen av den reaktionära politiska högern i Sverige som styr premiärminister Fredrick Reindfieldt:

I ett fattigt, marginaliserade området för att vräka invånare och sälja till stora multinationella alla Husby bostäder och fastigheter för att skapa den berömda " Silicon Valley i Sverige ", och ignorera alla de medborgerliga rättigheterna för invånarna i den numera berömda stadsdelen Husby som:

Den 666 är också hemvist för den nu marginaliserade " Husby fattigt område " och som 666 har alltid hjälpt till att försvara och upprätthålla med hjälp av alla sina invånare, vänner, bekanta och grannar att 666 har Husby och:

Med 666 också rusade ut på gatorna för att försvara och upprätthålla sin värdighet och rättigheter medborgarna mot de våldsamma attackerna och polisförtryck beordrades att utföra:

Svenska politiker av skurkar härskande rätt, tjuvar och korrupta trodde att de skulle kunna nå dina mål alla ekonomiska, politiska och sociala förhållanden i grannskapet Husby, lanserar hårdaste, kriminella, misskrediteras och misslyckats polisens repression mot civilbefolkningen har funnits i Sverige sedan 2000.

Partiledare Stefan Lövgren Partiet beordrade att:

Sparka den 666 från Socialdemokraterna Husby förening.

Det är då från den ökade medvetenheten och politiskt Husby stadsdel där 666 var vice ordförande i den politiska organisationen i det socialdemokratiska partiet i Sverige " Husby Förening Socialdemokraterna ", där 666 nu utförs i Sverige och mede hela världen som historiskt vittnen, 666 historiska politiska uppror mot:

Den inkonsekventa och kastrerade riktning det svenska socialdemokratiska partiet som åläggs dess byråkratiska ledarskap i partiet ( eftersom de breda massorna socialdemokraterna inte stöder det ), gjorde fusk vid Socialdemokraternas kongress månad mars 2013 hölls i staden Göteborg där:

Det hindrade 666 vinna en nominering för " ombudsman " ( representanten ) för att delta som en delegat från Stockholm med de värsta politiska trakasserier som kulminerade med:

Sparlken av 666 som vice ordförande i " Husby socialdemokratiska Föreningen ", som anordnades av det socialdemokratiska partiets ledare själv från Sverige Stefan Lgren.

I en sådan situation:

Den politiska ledaren Stefan Lgren som också är representant och försvarare av samma oansvariga och reaktionära " socialdemokratiska politiska högern " svenska, och som med hjälp av fiffel, förtryck och politiska fällor nu officiellt tagit över ledning och styrning av det svenska socialdemokratiska partiet:

Till oväntade överraskning för Stefan Lövgren måste nu konfrontera med världen som historiskt vittne:

Den 666 föraktade och av Stefan Löfven förlöjligade politiskt uppror möjligheten av en 666 som nu presenteras som en sann socialdemokrat och med en ny " socialdemokratin 666 ", sin kandidatur till Europaparlamentet vill nu Stefan Lövgren också förhindra.

Stefan Lövgren kommer aldrig att kunna besegra en 666 som nu har kommit till världen för att lyckas och för att hjälpa till att förhindra självdestruktion av mänskligheten och bygga ett paradis på jorden med sin nytt ekonomiskt system 666.

666 kommer då att tvinga Stefan Lövgren som också vill bli statsminister i Sverige, för att rätta till sina misstag kända politiker erkänna och acceptera existensen 666 redan i världen, och valet av 666 till Europaparlamentet som Svensk socialdemokrat:

Och erkänande på samma 666 som skapare och ideolog för den nya globala socialdemokratin 666 med sin nya ekonomiska systemet 666 som är det enda som kan garantera byggandet av ett paradis på jorden.

Här är en kort sammanfattning av den politiska videon " Rösta för 666 i valet till Europaparlamentet 2014 " video , som är också en presentation av kandidatur 666 ( Miguel Angel Sosa Vásquez ) till Europaparlamentsvalet 2013 666.

Citat ur politisk video " Rösta för 666 i Eu-valet 2014 "

1. Vår partiledare Stefan Lövgren är inte en riktig socialdemokrat eftersom han gav tillåtelse till premiärminister Fredrick Reinfieldt att låna ut 100 000 miljarder kronor av våra skattepengar med 0,1 % ränta till den internationella Valutafonden för att hjälpa till att rädda den globala kapitalistiska ekonomin ( - 666 - ).

2. Jag vill att Ni mina kära kamarater socialdemokraterna och svenska folket väljer mig till Europaparlamentet 2014 eftersom jag, Den 666 vill hjälpa till att förändra världen och att inte att ha en " fet lön " i Europaparlamentet.

3. Vår partiledare Stefan Lövgren försvarar ingen verklig social demokrati efersom Han tror på att man inte kan återhämta, återställa och rädda den svenska världen.

4 . Jag Den 666 har skapat en ny och verkligen socialdemokatisk global ideologi som kan hjälpa till att rädda och ha den svenska välfärden i Sverige och runt om i världen och skapa ett paradis på jorden med min nya ekonomiska systemet 666.

5. Du min kära svenska folket landsman och sociala kamarater behöver inte längre låta Er luras att korrupta och lögnaktiga politiska eliten och makthavare som försvarar kapitalismen ens använda en falsk socialdemokrati.

6 . Det enda sättet som Ni mina kära landsmän och svenskar socialdemokrater kammarater har nu för att straffa alla dessa lögnaktiga politiker är att rösta på mig, Den 666 och väljer mig i EP 2014.

Och jag 666 också säger till Er mina kära socialdemokraterna kamarater, landsmän och svenska folket att om ni röstar på mig, den 666 i valet till Europaparlamentet 2014, kommer ni också hjälpa till att rädda ert eget skinn och arsel eftersom jag kan skapa ett paradis på jorden med min nya ekonomiska systemet 666.

Under sådana omständigheter, det enda alternativ som har nu själv Stefan Lövgren till rädda sin politiska röv och vinna nästa riksdagsval 2014 är att:

1. Godkänn och bekräfta 666 existens nu i världen.

2. Aceptera De 666 nya och global socialdemokrati ideologi som kan rädda existensen av världens välfärdssamhälle i Sverige och hela världen med det nya ekonomiska systemet 666.

3. Acceptera Den 666 som ny ideologi och sociala - expert för att vinna nästa Riksdagsval 2014 med hjälp av en verklig socialdemokratisk politiskt program och ideologi som sätter först mänskliga rättigheten till välfärden före kapitalismen finansiella vinster och girighet.

Det tillkommer nu till den svenska pressen att ha det politiska ansvaret och samvete som krävs att våga rapport och göra en presskonferens, med Den 666 ( Miguel Angel Sosa Vasquez ) som finns nu i världen och i den svenska socialdemotratiska partiet.

Och för mina politiska fiender som hävdar att jag Miguel Angel Sosa Vasquez, 666, är "galen" och behöver en psykiatrisk undersökning och behandling mitt svar är:


Galen är svenska statsministern Fredrick Reindfield och oansvarigt socialdemokrat ledare Stefan Lövgren som:

Vågar göra ut ett lån på 100.000 miljoner kronor för att samla in efter en ränta inkomst på 0,1% till Internationella valutafonden. De är dårar som behöver psykiatrisk bedömning och behandling.

Slutligen, eftersom jag redan har informerat världen från min framgångsrik webbplats www.the66.com

I 666 som parapsykolog och spiritist som också är, ska jag bevisa för svenska folket och världen:

En del av mina bibliskt förutspådda och förtalad mystiska krafter genom att åkalla och frammana och prata genom min fysiska kropp, att de själar mina kära kamrater i mystiska politisk kamp:

Statsministern Olof Palme och den historiska Kinas president Mao Tse Tung:

De har ett viktigt mystiska budskap för vår älskade svenska socialdemokratiska partiet, för det svenska folket:

För Kinas president Xi Jinpinp, för regeringen och kommunistpartiet i Kina, till Europeiska unionen och för USA: s president Barack Obama själv.

De historiska mystiska budskap till världen av själar mina kära kamrater i kamp mystiska Olof Palme och Mao Tse Tung, ska göras under 16 minuter (8 minuter för var och en av dessa budskap).

Vilket betyder av de 18 minuter jag kommer att ha i min medverkan och hearing om min kandidatur till Europaparlamentet 2014, jag ska sammanfatta och förklara på bara 2 minuters tid.

Allt detta måste göras så av den enkla anledningen att:

I en situation där jag, Miguel Angel Sosa Vasquez från gårdagens datum 8 oktober 2013, förklarade jag i min redan publicerade video i youtube.com " Rösta för 666 i Eu-valet 2014 " till:

Vår älskade socialdemokratiska partiet, det svenska folket och världen varför jag är en kandidat till Europaparlamentet, finns det ingen anledning för mig att göra ett personligt ingripande av längre varaktighet.

Vi har då:

Denna oväntade demonstration av de 666 som finns i världen om en liten del av hans stora mystiska krafter Jag 666, Miguel Angel Sosa Vasquez har:

Vid den offentliga utfrågningen som på onsdag 16 oktober kl 18:00 pm., kommer vår älskade socialdemokratiska partiet göra med Socialdemokraterna kandidater till Europaparlamentet 2014.

Att redan publicerats och tillkännagav för världen att förverkliga alla dessa otroliga politiska händelser och mystiska kraft som kommer att känna igen historiska bibliska uppfyllandet av förekomsten av 666 och i världen i personen av den svenska socialdemokratiska författare och poet, Miguel Angel Sosa Vasquez:

Om vår kära ledare socialdemokrat Stefan Lövgren gör misstaget att FÖRBJUDA för 666 för att realisera och göra alla dessa fantastiska internationella politiska händelser och mystiker:

Tyvärr Kommer de att sluta förstöra den politiska socialdemokrat karriären av själva Setefan Lövgren. All detta i en situation där om samma Stefan Lövgren har mod och samvete att känna igen och övervinna sina politiska misstag:

Och även för att acceptera utnämningen av 666 som nummer ett kandidat på listan över det svenska socialdemokratiska partiet val till Europaparlamentet skall hållas i Sverige den 25 maj 2014.

Stefan Lövgren som då en sann socialdemokratisk ledare och politisk allierad 666, kan och kommer att vara Sveriges statsminister, under de kommande 12 åren med hjälp av 666, för att återställa och förbättra livet för samhället och välfärdsstaten i Sverige.

Och 666 från Europaparlamentet kommer att bygga en ny Europeisk Unionen Superstat - stat och ny Roman Riket 666:

För att undvika självdestruktion av mänskligheten och bygga ett paradis på jorden med det nya systemet ekonomisk 666 och Global Socialdemokrati 666.

Följ då inte förakta och håna utseende och förekomsten av 666, i synnerhet i den aktuella situationen och befintliga politiska och ekonomiska krisen i världen i dag och i en situation där som också är välkänt , " han som skrattar sist skrattar bäst. "
För alla dessa saker är att:

Jag Miguel Angel Sosa Vasquez, 666, är redo att besvara alla frågor nu svenska medier vill göra med säkerheten för att få ett ansvarsfullt svar.

Och under sådana omständiheter:

Stefan Lövgren och det svenska Socialdemokratiska Partiet bör erkänna inför hela världen 666 existens som en svensk socialdemorat Onsdagen den 16 Oktober 2013.

Och den svenska pressen som är alltid sugen för nya nyheter bör börja informera till den svenska folket och till hela världen from o med imorgon Torsdagen den 10 Oktober 2013:

Existensen av 666 nu i världen som en svensk författare, poet och socialdemokratiska kandidat i valet till Europaparlamentet 2014.

Den 666
( Miguel Angel Sosa Vasquez )
- Socialdemokrat kandidat i valet till Europaparlamentet 2013 -

Website: www.the666.com

E - Mail : the666@the666.com

(Click on this link to read the full story in English language!) ( ENTER !) >>>

(Pinche este link para leer toda esta historia en idioma Español!) ( ENTRAR !) >>>

( Keep Informed ! - Reporting will continue ! )


Department of Parapsychology and Occult Sciences
666 Project 666

(Wednesday October 9, 2013.
Stockholm, Sweden . -17:00 GMT )
Kära kolleger socialdemokraterna:
Det ger mig stor glädje att meddela att:

Jag Miguel Angel Sosa Vasquez ( 666 ) och Svensk socialdemokrat:

Nu i vår älskade svenska socialdemokratiska partiet på denna dag på lördag September 28, 2013:

( The 666 -Miguel Angel Sosa Vasquez, Swedish citizen- )

Presenterar och meddelar min kandidatur i de historiska val till Europaparlamentet ska hållas nästa år 2014 och att:

Jag ska vinna

Att ockupera 666 vakant sätet i EEG-parlamentet att:

För över fyra tusen år av Bibelns profetior väntar på mitt utseende och ankomst.

Video: Vote for the 666 in the 2014 European Parliament elections
-by 666 and Alfred Hitchcock

Video: Vote for the 666 in the 2014 European Parliament elections
-by 666 and Alfred HitchcockThe NEWS that CNN, BBC, Al Jazeera or the international press,
THEY DARE NOT TELL THE WORLD for its great historical consequences!

BREAKING NEWS! - BREAKING NEWS! -

The unmatched Department of Parapsychology and Occult Sciences Project 666 present to the world:

Video: Support an EU Super State with 666 President
-por 666 y Alfred Hitchcock

Video: Support an EU Super State with 666 President
-by 666 and Alfred Hitchcock

Avsändare till:
666 ( Miguel Angel Sosa Vasquez )
www.the666.com
Email: the666@the666.com

Lördag September 28, 2013.
Stockholm, Sverige.

Meddelande till den svenska socialdemokratiska partiets nominering och deltagande av 666 ( svenska socialdemokratiska aktivist ) i valet till Europaparlamentet nästa år 2014.

till:
Steffan Lgren, partiordförande
Carin Jämtin, partisekreterare
Urban Ahlin, utrikesutskottet
Olle Burell, Stockholm arbetarekommun

Kära kolleger socialdemokraterna:
Det ger mig stor glädje att meddela att:

Jag Miguel Angel Sosa Vasquez ( 666 ) och Svensk socialdemokrat:

Nu i vår älskade svenska socialdemokratiska partiet på denna dag på lördag September 28, 2013:

( The 666 -Miguel Angel Sosa Vasquez, Swedish citizen- )

Presenterar och meddelar min kandidatur i de historiska val till Europaparlamentet ska hållas nästa år 2014 och att:

Jag ska vinna

Att ockupera 666 vakant sätet i EEG-parlamentet att:

För över fyra tusen år av Bibelns profetior väntar på mitt utseende och ankomst.

Video: Vote for the 666 in the 2014 European Parliament elections
-by 666 and Alfred Hitchcock

Video: Vote for the 666 in the 2014 European Parliament elections
-by 666 and Alfred Hitchcock

I en situation där Ni har gjort det olyckliga och mycket allvarligt misstag att bojkotta min framgångsrikt medlemskap i vår Svenska socialdemokratiska partiet ville:

Video: 666 -Sweden offers in 2013 a new global social democracy with 666
-by 666 and Alfred Hitchcock

Video: 666 -Sweden offers in 2013 a new global social democracy with 666
-by 666 and Alfred Hitchcock

Även illegalt chancelled ödmjuk position Vice - Ordförande i Husby Socialdemokratiska förening Jag hade i vårt parti , och även förhindra den lyckade val av min kandidatur som ombudsman i den sista socialdemokratiska kongressen 2013 av vårt parti:


Den kommunikation och presentation än jag gör nu i vår älskade svenska socialdemokratiska partiet:

För min kandidatur till Europaparlamentet de val som ska göras nästa år 2014:Video: God now helps humanity with 666
-por 666 y Alfred Hitchcock

Video: God now helps humanity with 666
-by 666 y Alfred Hitchcock

Jag gör det också som en nödvändig handling av " gudomlig rättvisa " visar att 666 inte någonsin kan förtrycka, förfölja, skrämma, än mindre förstöra eller hindra det oundvikliga och bibliskt förutspådde och förtalade i världen att vinna:

Hjälpa till att undvika självdestruktion av mänskligheten och bygga ett paradis på jorden med min nya ekonomiska systemet 666 och med den:

Video: "Everyone Should Love The 666" by the 666
-by 666 y Alfred Hitchcock

Video: "Everyone Should Love The 666" by the 666
-by 666 y Alfred Hitchcock

Nya och sanna socialdemokratin fram 666 Jag också nu världen för att bygga även en oundviklig och framtida EU World Super staten kommer att ha 666 som president att regera framgångsrikt mänskligheten.

Och för alla de fel som inom vår älskade svenska socialdemokratiska partiet motsätter sig existensen av ett EU- Super - staten , också göra misstaget att bojkotta den populära sociala demokratiska medlemskap 666 och tror att :

De kommer att kunna förhindra 666 socialdemokratiska nominering i nästa val till Europaparlamentet behövs för att informera om :


De socialistiska Folkrepubliken Kina:

Också är bibliskt förutspådde och baktalade som ett land som är " konstruerad " för att förstöra den tredje delen av mänskligheten:

Blir den första land i världen med att använda min nya ekonomiska systemet 666 och att erkänna och acceptera existensen av 666 informera världen :För att säkerställa att det finns socialism i Kina, Kinas territoriella integritet, säkerhet och existens kommunistpartiets styre i Kina :

Och lycka , välfärd , framsteg , säkerhet och ekonomisk och social trygghet för det kinesiska folket

Och även att hjälpa till att bygga och skapa

Samhällets existens och staten välfärden i Kina, EU och i världen och bygga ett paradis på jorden .

Allt detta innebär att nu hindrade godkännande av det svenska socialdemokratiska partiet i min kandidatur i nästa val till Europaparlamentet 2014 :Då jag för 666 ( Miguel Angel Sosa Vasquez ) Jag ser dig i skyldigheten att skapa från Sverige ett nytt " Global 666 SDP "

För att framgångsrikt utföra mina behov och bara politisk kamp, för att hjälpa till att undvika självdestruktion av mänskligheten och bygga ett paradis på jorden med min nya ekonomiska systemet 666.

Och vad är inte mindre viktigt är det 666 jag ska kunna göra denna kamp utan ass lamberle miljardärer , banker och marknader för ekonomiskt stöd , och utan att behöva sälja min själ också oacceptabla värld av orättvisa på grund av Global Capitalism :

Med pengarna de socialistiska Folkrepubliken Kina kommer att betala 666 för hyra och använda för 50 år av mitt nya ekonomiska system 666 som kommer att vara 18.000 miljoner dollar:

kriminella miljardärer, banker och marknader kommer inte att kunna förhindra att 666 aldrig göra en framgångsrik politisk kampanj i hela världen för att hjälpa till att bygga en riktig värld av rättvisa och paradiset på jorden ( för några exempel ) .

Allt detta är sant för den enkla anledningen att:

Vid behov kan de 666 använda 15.000 miljoner dollar av pengarna för att hjälpa säkerställa framgång dess behov och bara kämpar i världen idag för att hjälpa till att bygga ett paradis på jorden.

Om allt detta också bidrar till den historiska alliansen i Kina med 666 kommer att bli en unik och okrossbar allians politiska, ekonomiska , militära och mystik som :

Det kommer att bidra till att bygga med min nya ekonomiska systemet 666 en nödvändig och oundviklig unionen Europeiska unionen Super stat med 666 World president som kommer att vara framtiden imperiet 666 Världen kommer att styra världen :

Ingen kommer att hindra bibliskt förutspådde seger 666 i världen , än mindre den historiska alliansen i Kina med 666 för att hjälpa till att undvika självdestruktion av mänskligheten och bygga en värld av rättvisa och paradis på jorden .

Den historiska existens och unika makt 666 Mystic mänsklighet det testar och ser i det nödvändiga och otrolig lektion " Mistica Justice " att 666 är ger förbundskansler Angela Merkel i Tyskland , efter att ha vunnit sin största politiska seger under de senaste personalen tyska federala val som hölls den 22 september 2013:

För att ha gjort den historiska uppfyllelsen av Bibelns profetior om utseendet på den befintliga 666 redan i världen:

Förbundskansler Angela Merkel kan inte nu bilda en framgångsrik koalitionsregering låta honom fortsätta dom , plundring och förstörelse i samhällets existens och tillstånd välfärd i Tyskland och i hela Europeiska unionen , för att försvara de intressen som miljardärer , banker och marknader och oacceptabla orättvisor världar.

Och vad är inte mindre viktigt är det 666 också kan informera det tyska folket och världen , nu presenterar sin kandidatur till Europaparlamentet i valet som hålls den 2014 nästa år:

Förbundskansler Angela Merkel kommer inte att någonsin fortsätter att härska i Tyskland om hon inte erkänner:

Existensen av de 666 som redan finns i världen, 666 kandidatur till ordförandeskapet för ett nytt Europeiska unionen Super stat eller New World 666 Roman World att avsluta de oacceptabla orättvisor världar som försvarar sig förbundskansler Angela Merkel:

Kommer att behöva komma till en stor politisk AVTAL MED 666 och tyska politiska partierna själva Socialdemokraterna ( SPD ) , " The Greens " ( Den Grunen ) och partiets Vänster ( Die Linke ) .


Underlåtenhet att göra så accepterar förbundskansler Angela Merkel kommer att behöva ta sedan till förverkligandet av nya federala val i Tyskland, kommer val att förlora med förekomsten 666 och i världen för att hjälpa till att bygga ett paradis på jorden.

Allt detta innebär att förbundskansler Angela Merkel nu kommer att intensifiera och offentligt erkänna att världen som är 666 redan finns i världen och som representant och försvarare av den sanne Guden i universum som:

Är också den stora andliga fadern av 666 och beordrade honom att 666 kommer nu till världen för att förhindra självförstörelse av mänskligheten och bygga ett paradis på jorden :


Är det bibliskt förutspådde och förtalade 666 ( " Antikrist " , " Satan " och " devil re - inkarnera " ) , som är vänd och förstör nu oacceptabla värld av orättvisor repersenta och hävdar att förbundskansler Angela Merkel i Tyskland , EU och i världen .

Det är också 666 och gav själen mystiska order av general Julius Caesar är en av:

De stora militära ledare som kör " Mystic Army 666 Fourth " som är under befäl av kejsar Napoleon Bonapartes själ och:

De är och ger nu också mystiskt nödvändigt stöd och hjälp för att vinna 666 att bygga ett paradis på jorden:

(See "The soul of general Dwight D. Eisenhower explains
the existence of the "Army Mystic 666" ) ( ENTER !) >>>

Mystiskt invadera Italien med 66 divisioner mystiska att störta den reaktionära och korrupta regeringen av miljardärer, banker och marknader i Italiens premiärminister Enrico Letta (inte vill ge upp), och det med stöd av skurk och korrupta politiska ledare Silvio Berlusconi (aka "The Godfather").

Allt detta som en läxa och demonstration krävs för att Angela Merkels enastående Camciller mystiska kraften i 666 som finns i världen och att hjälpa till att störta den korrupta regeringen nu Italienska visar att de politiska ledarna i SPD tyska socialdemokrater som också kommer att köra samma bana och tragiska öde som :

Jag nu på denna dag Söndag September 29, 2013 , misslyckades den nuvarande italienska regeringen politiker bildas av tjuvar , skurkar och korrupta som är i tjänst och försvar av miljardärer , banker och marknader .

Med förverkligandet av 666 med via mystiska av alla dessa fantastiska historiska händelser visar att 666:

Den tyska folket och världen som har förbundskansler Angela Merkel redan förlorat egen kontroll över Tyskland och Europeiska unionen och att den enda möjligheten för förbundskansler Angela Merkel nu att fortsätta dom i Tyskland är :

Identifiera och korrigera kända fel och hjälpa brottslingar plundra och förstöra existensen av samhället och välfärdsstaten i Europeiska unionen:

För att betala för den seriösa ekonomisk kris som har orsakat själva miljardärer , banker och marknader med dess kända ekonomiska brott plundring och stöld och " Lessa Humanity " de har begått mot alla folk och nationer i Europeiska unionen .

Och det enda sättet att förbundskansler Angela Merkel kan rätta till alla dina misstag och övervinna är att erkänna och acceptera existensen av 666 , också gjort stor politisk enighet med 666 för att hjälpa till att bygga en värld av rättvisa och paradis på jorden och därmed undvika självdestruktion av mänskligheten .

Video: Historic Ultimatum of 666 to Chancellor Angela Merkel !
-by 666 y Alfred Hitchcock

Video: Historic 666 ultimatum to Chancellor Angela Merkel 2013
-by 666 and Alfred Hitchcock

Förklaringen som jag ber allt detta till världen för att presentera det här datumet på lördag September 28, 2013 i det socialdemokratiska partiet i Sverige , kandidatur 666 i valen till Europaparlamentet 2014 :

Det är också en nödvändig 666 Varning alla dessa skurkar och korrupta politiker som motsätter inom det socialdemokratiska partiet i Sverige till den verkliga socialdemokrati som försvarar nu i världen på 666 för att hjälpa till att bygga ett paradis på jorden .

Jag informerar Er om att:

Genom beslut av den sanne Guden av universum som är också den stora andliga fadern av 666:Ingen kommer någonsin att kunna förebygga och bibliskt förutspådde seger 666 i världen, för att hjälpa till att undvika självförstörelse av mänskligheten och bygga en värld av rättvisa och paradis på jorden med det nya ekonomiska systemet 666.

Det kan inte vara något annat i en situation som redan är på väg att förverkliga den bibliskt förutspådde och baktalade allians av Kina med 666 eftersom

De socialistiska Folkrepubliken Kina är också bibliskt förutspådde och baktalade som ett land som är "konstruerad" för att förstöra den tredje delen av mänskligheten, blir det första landet i världen att erkänna och acceptera existensen av 666 infirmando världen:

Godkännandet av förverkligandet av bibliskt förutspådde och även baktalade allians i Kina med 666 kommer att göras för att hjälpa att säkerställa att det finns socialism i Kina, Kinas territoriella integritet, säkerhet och existens i kommunistpartiet regeringen i Kina:

Och lycka, välfärd, framsteg, säkerhet och ekonomisk och social trygghet för det kinesiska folket och även att hjälpa till att bygga och skapa samhällets existens och välfärdsstaten i Kina, EU och i världen och bygga ett paradis på jorden.

Video: Hallelujah China and the 666 !
-by 666 and Alfred Hitchcock

Video: Hallelujah China and the 666 !
-by 666 and Alfred Hitchcock

Regeringen och kommunistpartiet i Kina är på väg att godkänna genomförandet av bibliskt förutspådde och historiska alliansen Kina med 666:

(Read The soul of Chairman Mao Zedong announced to the world the realization of China's historical mystical alliance with 666!) ( ENTER !) >>>

Historiskt partnerskap i Kina med 666 med de socialistiska folkrepubliken Kina:

Kommer också att kunna utgöra en del av:

Den nya och framtida Europeiska unionen och världen Romerska riket 666 som jag kommer att skapa i världen med min nya ekonomiska systemet 666.
See also "The historical proposition alliance of 666 to China" ( ENTER !) >>>

Historiskt partnerskap i Kina med 666 med de socialistiska folkrepubliken Kina kommer också att kunna utgöra en del av den nya och framtida Europeiska unionen och världen Romerska riket 666 som jag kommer att skapa i världen med min nya ekonomiska systemet 666.

Video: The biblically predicted alliance of China with 666
-by 666 and Alfred Hitchcock

Video: The biblically predicted alliance of China with 666
-by 666 and Alfred Hitchcock


I en situation där kommunistiska Kina har redan investerat mer än 400.000 miljoner dollar i inköp av "skräp statsobligationer " av Europeiska unionen ( för att ta ett exempel ):

Det skulle vara en mycket allvarlig misstake, och återigen alla er förringa och förlöjliga nu mina uttalanden och mål bibliskt förutspådde och förklarade om det.
Är också nödvändigt att klargöra att:

Ingen av er idag kära kamrater och kända ledare för vår svenska socialdemokratiska partiet har förmågan att erbjuda mycket mindre

ALLT för att göra den 666 jag nu erbjuda regeringen och det kinesiska kommunistpartiet leds nu av kära kamrat president Xi Jinping.

Och vad är inte mindre viktigt att förverkligandet av denna historiska allians av Kina med 666:

De socialistiska Folkrepubliken Kina kommer att betala mig min Miguel Angel Sosa Vasquez , 666 nu finns i världen:

Summan på 18.000 miljoner dollar för hyra och användning av min nya ekonomiska systemet 666 under 50 år i Kina.

See The realization of the biblically predicted and maligned alliance China with 666 ( ENTER !) >>>

Video: It is now or never build a paradise on earth
-by 666 and Alfred Hitchcock

Video: It is now or never build a paradise on earth
-by 666 and Alfred Hitchcock

Det är nödvändigt att påpeka för Er om huruvida detta hjälper till att hålla det absurda och förlöjligande från många av er mot och förekomsten av 666 i världen att:

Av denna summa av 18.000 miljoner dollar som de socialistiska Folkrepubliken Kina kommer att betala 666 för hyra och använda i 50 år det nya ekonomiska systemet 666 , vilket är den som Kina har garantin att äntligen samla de astronomiska summor pengar och rikedom:

Video: 666 time - Es tiempo del 666
-por 666 y Alfred Hitchcock

Video: 666 time - Es tiempo del 666
-by 666 and Alfred Hitchcock

Kina har investerat i att köpa " Garbage statsobligationer " i Europeiska unionen Avfall och alla dessa också astronomiska lån som Kina redan har gjort att USA själva , eftersom den nya banken att Kina är nu också den ruttnande och döende värld Världskapitalismen orättvisor.

The 666 with his great mystical force is helping China to develop,
"nuclear military technology 666" a new kind of unique in the world).

Den 666 med sina stora naturliga super - mystiska krafter också bidrar till att göra

Den framgångsrika ekonomiska och militära utvecklingen har nu Kinesiska

Den kommer att göra Kina en donation på 3000 miljoner dollar ( från 18.000 miljoner av dessa dollar som Kina kommer att betala mig ):

( The 666 offers China to organize, create and pay for its new Economic System 666 a unique army of 200 million men and women who will always be to serve China and Humanity ).

För Kina fått dödshot från USA och världskapitalismen orättvisa och kriminella:

Fortsätta att utveckla kärnvapen ny generation med oöverträffad " Military Technology 666 " som jag mysticism via den befintliga 666 redan i världen , Jag successivt gett Kina sedan 2006 för att tillverka också flera tusen kärnvapen interkontinentala ballistiska missiler varav:

666 militära interkontinentala ballistiska kärnvapenmissiler kommer att ha som kinesiska militära mål och även programmeras att förstöra alla befintliga skatteparadis i världen allt detta:

Video: The inevitable triumph of 666 in the world
-by 666 and Alfred Hitchcock

Video: The inevitable triumph of 666 in the world
-by 666 and Alfred Hitchcock

Om inte nu acceptera miljardärer, banker och marknader inte att konfronteras och besegras i tid kommer att hamna orsakar förstörelsen av mänskligheten själv, med oacceptabla orättvisor världar:

Erkänna och godta den historiska bibliska uppfyllelsen av utseende och förekomsten av 666 redan i världen , är den enda som kan hjälpa reformen på ett sätt framgångsrik och fredlig världen omänsklig och kriminell kapitalismen med hjälp av 666 och det nya ekonomiska systemet 666.

Video: It's time to say goodbye to the world of the injustices
-by 666 and Alfred Hitchcock

Video: It's time to say goodbye to the world of the injustices
-by 666 and Alfred Hitchcock

Det kan inte vara något annat i en situation där staden Peking som huvudstad i Republiken Kina och populära socialistiska regeringens högkvarter och Kinas kommunistiska parti, är också ett mål för den amerikanska militären och den orättvisa världen ekonomiskt förtryck och terror av miljardärer, banker och marknader.

Det är därför jag Miguel Angel Sosa Vasquez Den 666:

Officiellt nu presentera våra kära kamrater min kandidatur svenska socialdemokratiska partiet Europaparlamentsvalet nästa år 2014:

Vilket gör mig lyxen att kunna bekräfta och informera världen i detta brev Post som också publiceras i min www.the666.com framgångsrik webbplats som:

Som en nödvändig handling av " gudomlig rättvisa " länder och rikedom av alla dessa brottslingar och tjuvar miljardärer , banker och marknader det att ha som Gud pengar:

Du kan inte hota eller skrämma och aldrig behöva tigga även att göra sina ekonomiska investeringar och bidra till att skapa arbetstillfällen, och inte heller kan de vara känd och om någonsin de bittra sanningar som förtjänar och är sanningen att de är alla sanna och förbannade jävlarna som:

Video: 666 -The European Union of the Billonaires
-by 666 and Alfred Hitchcock

Video: 666 -The European Union of the Billonaires
-by 666 and Alfred Hitchcock

De är nu härskande och förstöra mänskligheten själv , även hotar att ruinera Förenta staterna egna för att förhindra förverkligandet nödvändiga sociala reformer och förändringar som det amerikanska samhället behöver och försöker nu göra president Barack Obama ( för att citera en shamefull exempel).

Video: 666 Tribute to President Barack Obama 2012
-por 666 y Alfred Hitchcock

Video: 666 Tribute to President Barack Obama 2012
-by 666 y Alfred Hitchcock

Som en nödvändig handling av " gudomlig rättvisa " dessa tjuvar och kriminella miljardärer , banker och marknader är som Gud till pengar och vägrar att acceptera betala skatter, än mindre att skapa en nödvändig och rättfärdig gräns för mänsklig girighet själv:

Video: SAYONARA capitalist world!
-por 666 y Alfred Hitchcock

Video: SAYONARA capitalist world!
-by 666 and Alfred Hitchcock

De kommer att ställas inför , och förstördes av de 666 som finns i världen och helst på ett fredligt och demokratiskt sätt , med respekt för förekomsten av " Tre D Demokrati " ( dialog , debatt och demokrati ) som officiellt anges som försvarar och finns nu i Europeiska unionen för vad de har först att: (See the soul of General Dwight D. Eisenhower explains the existence of the "Army of 666 Mystic") ( ENTRAR !) >>>

(See the soul of General Dwight D. Eisenhower explains
the existence of the "Army of 666 Mystic") ( ENTRAR !) >>>

Video: "The Mystic Army of 666"
-by 666 and Alfred Hitchcock

Video: "The Mystic Army of 666"
-by 666 and Alfred Hitchcock

Ge exempel på att erkänna och acceptera den historiska uppfyllelsen av Bibelns profetior om förekomsten av 666 redan i världen

Video: 666 is (Es) Miguel Angel Sosa Vasquez
-by 666 and Alfred Hitchcock

Video: 666 is (Es) Miguel Angel Sosa Vasquez
-by 666 and Alfred Hitchcock

För att förhindra självförstörelse av mänskligheten och bygga en värld av rättvisa och vara paradiset på jorden med det nya ekonomiska systemet 666.

(See also The 666 destroys the government of Chancellor Angela Merkel) ( ENTRAR !) >>>

Video: 666 Says Auf Wiedersehen! Bye Bye to Angela Merkel 2013
-by 666 and Alfred Hitchcock

Video: 666 Says Auf Wiedersehen! Bye Bye to Angela Merkel 2013
-by 666 and Alfred Hitchcock

Med förekomsten av hela den här situationen och oacceptabel värld av orättvisor i världen idag:

Miguel Angel Sosa Vasquez jag, din kära kollega socialdemokrat frågade nu alla er kära kamrater svenska socialdemokratiska partiet och speciellt Steffan Lövgren, partiordförande som högsta ledare för vårt parti som också vår älskade kamrat och ledare Carin Jämtin, partisekreterare:

Korrigera de redan nämnda och beklagligt misstag som Ni har begått mot 666 i detta avseende och de erkänner och godtar också , omedelbart till världen från vår älskade land Sverige med slipning och gärningar inte ord:

Video: 666 is not any Antichrist - 666 no es Anticristo
-por 666 y Alfred Hitchcock

Video: 666 is not any Antichrist - 666 no es Anticristo
-by 666 and Alfred Hitchcock

Förekomsten av 666 som en riktig socialdemokratisk svenska och lämnar och stopp bojkott 666 militanta i vår älskade svenska socialdemokratiska partiet.

Det är nu en ofrånkomlig plikt att ni alla nu acceptera och stödja kandidatur 666 Europaparlamentets:

Och även sätta 666 som nummer ett kandidat på valsedeln egna socialdemokratiska partiet i Sverige i Europaparlamentsvalet för att vara för att fira det kommande året 2014 baserat på det obestridliga faktum att:

De kostar eller inte att acceptera den Helige Sanningen finns i ämnet:

I 666 , Miguel Angel Sosa Vasquez , med min nya ekonomiska systemet 666 är den enda människan i världen som nu kan hjälpa till att försvara och rädda samhällets existens och välfärdsstaten i Europeiska unionen och i världen och även hjälpa till:

För att undvika självdestruktion av mänskligheten själv och bygga ett paradis på jorden, verklighet, mål och omständigheter:

Ingen annan svenska socialdemokratiska partiets kandidat kan nu kunna erbjuda våra kära svenska folket och alla folk och nationer i EU och världen.
Jag avslutar detta brev med att påpeka för er att jag är i bästa disposition att sitta upp omedelbart och den organisatoriska arbetet Europeist politisk kampanj som nu måste Ni göra i vårt parti och i Sverige för att hjälpa dem att vinna och få:

Video: Happy Holydays 666
-por 666 y Alfred Hitchcock

Video: Happy Holydays 666
-by 666 and Alfred Hitchcock

Den maximala mängden euro - parlamantariker socialdemokraterna möjliga att välja i vårt land Sverige.

Och vad är inte mindre viktigt:

Att även hjälpa våra kära svenska socialdemokratiska partiet att vinna nästa parlamentsval kommer att hållas även i Sverige nästa år 2014.

Jag informera er om att jag kan leverera 30 speciella föreläsningar runt om i Sverige förklarar varför EU behövs och oundvikligen kommer att bli:
I en unik Super - världens federal stat och vårt land Sverige som är lyckligt lottade att ha som medborgare att äga 666 svenska och EU bör hjälpa nu till byggandet av det framtida Europeiska unionen, för att hjälpa till att undvika självdestruktion av mänskligheten och bygga ett paradis på jorden.

Video: Support an EU Super State with 666 President
-by 666 and Alfred Hitchcock

Video: Support an EU Super State with 666 President
-by 666 and Alfred Hitchcock

Jag bjuder er farväl och skickar Er alla mitt bästa socialdemokraterna hälsningar och väntar Er respons. Jag hoppas också att ni accepterar och stödjer min kandidatur till krävs Europaparlamentet i val som ska hållas nästa år 2014.

666
Miguel Angel Sosa Vasquez
( Medlem i Svenska socialdemokratiska partiet )
- Kandidat till ordförandeskapet för Europeiska
unionen med Project 666
för att undvika självdestruktion av mänskligheten och bygga ett paradis på jorden -


Department of Parapsychology and Occult Sciences
666 Project 666
(Sunday, September 29, 2013.
Stockholm, Sweden. -06:30 GMT)

Published on this website for the


Department of Parapsychology and Occult Sciences Of Project 666

Department of Parapsychology and Occult Sciences
Of Project 666

(Sunday, September 29, 2013. Stockholm, Sweden. -06:30 GMT)

(Click on the English or Spanish flag to read all the topics
In English or in Spanish language!)

(!Pinche en la bandera española o inglesa para leer el texto
En los idiomas Español o Inglés!)
666 och dess Socialdemokratiska medlemskap i Sverige

666 (Miguel Angel Sosa Vasquez
Författarnamn, "Michel Smiely 666")666 (Miguel Angel Sosa Vasquez o "Michel Smiely 666")

Projektet 666 bevisar här med obestridliga historiska och fotografiska bevis för att 666:

Är inte och kan aldrig vara "Antikrist", "Satan" och "Devil reinkarnerade" som enligt Bibeln förutsägelser, lögner och förtal kommer att förstöra världen i Armageddon.

Med ocensurerad publikation på engelska och erbjuds till försäljning från Internets för nästan 30 år av 666 rätt förbjudna bok:

"666 och hans Projekt 666 -Bok 1 av 3" 666 har kommit "- (" 666 And His PROJECT 666 -Book 1 of 3, 666 Has Come!): (Klicka för att köpa boken!)>> > (Klicka här för att köpa boken!) >>>

(Den 666 är ingen "Antikrist"
"Satan" eller Djävulen reinkarnerad)


Den 666 har redan sitt namn och utseende och existens i världen nu med projektet som bär hans namn och nummer som representerar för att hjälpa till att bygga ett paradis på jorden.

Därför utseende och förekomsten av 666 nu i världen, är en av de mest efterlängtade händelser och fantastiska historia genom tiderna.

Kom ihåg att enligt de bibliska förutsägelser och lögner i UPPENBARELSEBOKEN om 666:

(Dessa är de bibliska förutsägelser och lögner om 666) )

Uppenbarelseboken:

"Uppenbarelseboken 13


"5 Och han gav honom en mun som talade stora ord och vad hädiskt, och gavs befogenhet att agera och styra fyrtiotvå månader.

"6 Och hon öppnade munnen i hädelse mot Gud, till att häda hans namn och hans bostad, även för dem som bor i himlen.

"7 Och det var beviljats att kriga och besegra mot de heliga, och fick makt över alla stammar och folk och språk och nation.

"16 Och det sätter under tvång alla personer, "de små och stora, rika och fattiga, fria och slavar", så att dessa ge ett märke på högra handen eller på pannan:

"17 och att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, namnet på vilddjuret eller antalet av hans namn.

"18 Det är där visheten:

Den som har förstånd, beräkna antalet vilddjuret, det är antalet av människan, och hans tal är sex hundra sextiosex. "

(Bibeln, Uppenbarelseboken 13 )

I denna situation behövs förtydligande är att med den ocensurerade publikation på engelska och erbjuds till försäljning från Internet för nästan 30 år av 666 rätt förbjudna bok:

"666 and his Project 666 -Book 1 of 3 "666 Has Come!"-, ("666 och hans Projekt 666 -Bok 1 av 3 " 666 har kommit "-): (Klicka för att köpa boken!) >>>

Erkännandet av bibliskt förutspådde uppkomsten och förekomsten av 666 är redan en obestridlig verklighet och historiska fakta av den enkla anledningen att:

Den 666 är redan fulla namn, är hans namn Miguel Angel Sosa Vasquez, som författare använder pseudonymen "Michel Smiely 666", är svenska medborgare, medborgare född i Dominikanska republiken och är också en kandidat till ordförandeskapet för Europeiska unionen med dess Project 666 för att förhindra självförstörelse av mänskligheten och göra ett paradis på jorden.

Den 666 är nu också registreras och accepteras även i världen med upphovsrätten som författare och författare till "Project 666":

I Europeiska unionen och Library of Congress, "United States of America som är där världsrekordet de viktigaste rättigheterna författare. Se: I Europeiska unionen och i " Library of Congress of the United States of America" som är platsen där globala registreras större upphovsrätt. Se:

"Projekt 666 och hans 666-Bok 1 av 3" 666 har kommit "! -
Först publicerad av Authorhouse 2010/02/23
ISBN: 978-14490-9181 (sc)
Library of Congress Control Number: 2010902486
Copyright 2010 666 (Miguel Angel Sosa Vásquez eller "Michel Smiely 666")

Och vad är lika viktigt måste vi också:

(Den 666 är inte och kan aldrig vara någon "Antikrist" Satan "eller" Djävulen reinkarnerad ")

Den 666 är inte och kan aldrig vara någon "Antikrist", "Satan" och "Devil reinkarnerade" som mycket falskt predikar Bibeln med sina redan misskrediterade och kända forntida lögner och förtal därför att:

Inte bara har de 666 som mål med sin stora politiska projektet att bygga ett paradis på jorden och lösa varje ekonomisk, Sociala, politiska och religiösa problem som hotar nu att leda själva mänsklighetens till sin egen undergång men också:

(666 (Miguel Angel Sosa Vásquez
eller "Michel Smiely)

Den heliga sanningen är att 666 representerar och försvarar nu i världen, den enda sann Gud som finns i universum:

Den enda sann Gud som skapade människan inte för att hota, undertrycka, förfölja och förstöra mänskligheten i denna inkonsekventa och orättvisa förutsägda Armageddon och Apokalipsis som beskriver Uppenbarelseboken i Bibeln utan att:

För att skydda, älska och garantera mänsklighetens säkerhet, lycka och existens i universum. Vi har då:


Den 666 som nu har nått världen för att rädda och inte förstöra och som redan har namn på världsmarknaden och är även registrerade och godkända med upphovsrätt som författare och författare till "Project 666":

I Europeiska unionen och i "Library of Congress of the United States of America" som är det bibliotek som registrerar i världen stora upphovsrätt. Vi står inför sådana ovedersägliga sanningar och historiska fakta:

(Den 666 är medlem i svenska socialdemokratiska partiet)

Den heliga och bara sanningen om 666 är att 666 inte är i ett sådant fall och kan aldrig vara någon "Antikrist", "Satan" och "Devil reinkarnerade" som mycket falskt Bibeln förutsäger med sina kända lögner och förtal mot 666 och att 666 är faktiskt:

En vanlig man som har och lever ett normalt liv i Sverige där han gör även sin politiska verksamhet i det svenska socialdemokratiska partiet.

I en situation där verkligheten, sanningen och fakta talar för sig själva, 666 projekt presenterar nu till världen i fantastiska sekvens bild av 666 historiska engagemang i de två sista dagarna av den viktiga kommunal val som gjorde den svenska socialdemokratiska partiet i regionen "Västra Götaland" och staden Göteborg, 14 och 15 maj 2011 till:

Vinn nya val hålls i Sverige söndagen 15 maj, 2011, i regionen "Västra Götaland" där en röstberättigade befolkningen av mer än 1.200.000 väljare, hade den svenska socialdemokratiska partiet och bekräftade slutligen hans välförtjänt och viktig valseger, efter att hade förlorat i Sverige två parlamentsval som har placerats den svenska socialdemokratiska partiet i oppositionen.

(De 666 anlände med tåg till Göteborgs stad den 14 maj 2011 för att hjälpa vinna
de svenska socialdemokraterna, den mycket viktiga valet den 15 maj 2011)

De 666 anlände med tåg till Göteborg på lördag 14 maj 2011, som en del av en särskild grupp av partipolitiska kampanj från den svenska socialdemokratiska partiet som:

Reste från den svenska huvudstaden Stockholm till Göteborg, för att hjälpa till att vinna i "Västra Götaland" den helt avgörande kommunal val den 15 maj 2011.

(De 666 hjälpte till att fastställa
socialdemokratiska partiet valstöd i Göteborg)Byggd omedelbart till kampanjen:

De 666 börjar hjälpa söka röster och väljarstöd bland befolkningen i Göteborg, sprida propaganda för omröstningar i ett viktigt kommersiellt centrum av staden Göteborg och även konsekvent och artigt förklara:

Varför var behovet att rösta på socialdemokratin i lokala val på söndag 15 maj 2011 har det genomförts val (som Tradition och sedvänja i Sverige), utan incidenter.

(Den 666 hälsar en politisk motståndare)

Med sitt välkända vänlighet och vitalitet, 666 utbytte propaganda och vänliga hälsningar med en representant för den svenska Moderata partiet vid makten.

Onödigt att nämna att alla valkampanjen i Göteborg gjordes:

De bästa gratis miljö, utbildning, vänskap och respekt mellan alla partier och politiska krafter som deltog i Sverige i "Västra Götaland", i valet den 15 maj 2011.
(De 666 middag i Göteborg med flera kamrater Socialdemokraterna den 14 maj, 2011)


Efter den mycket framgångsrika arbete dag val som hölls i Göteborg på lördag 14 maj 2011:

De 666 middag med flera kolleger socialdemokraterna på en restaurang i staden.

I en situation där:

1. Finansiella medel för att vinna de lokala valen av 15 maj 2011 i Västra Götaland som investerade de svenska politiska höger partierna som har makten i Sverige agglutinerade i alliansen:

Var mycket högre än de 8 miljoner kronor som ett svenskt socialdemokratiskt parti i opposition kunde investera.


(De 666 med flera av hans kolleger socialdemokrater väntar på centrala stationen i Stockholm, ett expresståg som aldrig kom i tid på lördag 14 maj 2011).

2. I en situation även där speciella expresståg 0.910 lördagen 14 maj 2011, som reste från Stockholm till Göteborg med den särskild socialdemokratiska val-arbetsgrupp som innefattade 666:

Oväntat kom med en försening på nästan en och en halv timme, kommer även efter Göteborg i det oväntade situation som Kamrat Hassan var nästan påkörd av en bil få knuffar och stötar men som tur var inte allvarlig:

(Den 666 åberopade också hans stora mystiska kraft den 14 maj
för att vinna valet den 15 maj 2011)

3. De 666 avböjde inbjudan:

Efter middagen fick han från sina socialdemokratiska partiet kollegor för att gå för en öl och säga adjö till det framgångsrika valet arbetsdagen lördagen den 14 maj 2011:

De 666 tillbaka på sitt hotell i Göteborg för att ropa på hjälp, dess stora mystiska övernaturliga krafter för att vinna Söndagens val 15 maj, 2011.

Med slutförandet av denna otroliga mystisk session i vilket 666 be om en socialdemokratisk val seger "mot alla odds", drogs slutsatsen att 666 historiska politiska kampanj arbetsdag lördagen 14 maj 2011 i Göteborg.

(De 666 med en kamrat i Göteborg,
på söndag 15 maj 2011)
Söndag 15 maj 2011:

666 och hans kamrater i Stockholm klockan 09.00 upp till en slutlig arbetsdag i viktiga valdistrikt Friskväderstorget arbetstagare Göteborgs Stad.(Lase Osberg, var den förnämste politiska chef
i den socialdemokratiska gruppen från Stockholm)
Lase Osberg, den politiska chef för den socialdemokratiska frivilliga gruppen från Stockholm:

Smile glädjande att arbetet effektiviteten som gjorde alla socialdemokraterna kolleger i Göteborg, på morgonen den söndag 15 maj, 2011.


(Den 666 som socialdemokrat med representanter från olika politiska partier i Sverige)

De 666 som representant för svenska socialdemokratin på tröskeln till viktiga elektorerna klass i stadsdel Friskväderstorget Göteborg, delade ut socialdemokratiska valsedlar i nästan en och en halv timme med representanter för andra svenska politiska partier:

Folkpartiet ("Folkpartiet"), miljöpartiet i Sverige ("Miljöpartiet") och det kommunistiska partiet i Sverige ("Kommunistiska Partiet") på morgonen den söndag 15 Maj 2011 i Göteborg.

(Lase Osberg och 666)

Efter att en slutlig och framgångsrikt val arbetsdag nästan tre timmar under morgonen Söndag 15 maj 2011 i Göteborg innan han återvände till Stockholm:

De 666 tar en bild med Lase Osberg den politiska chef för den socialdemokratiska frivilliga gruppen från Stockholm som reste till staden Göteborg, för bidra till att säkerställa en triumf för den svenska socialdemokrati.


(De 666 med kamrater och Hassan Abdu Göteborg)

666 och hans socialdemokrater kamarater Hassan och Abdu tar en vila i Göteborg innan man återvänder till Stockholm efter gjort en lyckad val arbetsdag.

Den svenska politiska högern representerade i alliansen ("Allied"), gjorde sitt bästa för att vinna den historisk kommunal valet i regionen "Västra Götaland" i Sverige på söndag 15 maj 2011, även med den mest lögnaktiga affischer och propaganda som hävdade att:

(Liar politiska poster
från den svenska politiska högern "Alliansen")

(Konsekvent politisk affisch
från socialdemokraterna i Göteborg)

Den politiska block av "röda och gröna" ("Den Rödgröna) bestående av:

Det Socialdemokratiska partiet i Sverige ("Socialdemokraterna"), Miljöpartiet i Sverige ("Miljöpartiet) och Vänsterpartiet i Sverige (Vänsterpartiet)

Påstått ville privatisera vårdcentralen i den viktiga arbetarkvarter Friskväderstorget i staden Göteborg.

(Svenska Valdeltagandet i kommunalvalet "Västra Götaland" var 43,1%)


I en situation där svenska folket är besvikna över ansvarslöshet och bristande konsekvens i alla politiska partier i Sverige:

Röstade i valet på söndag 15 maj 2011 endast 43,1% av mer än 1.200.000 röst berättigade personer i valprocessen "Västra Götaland" i Sverige.

(Vallokalerna var nästan tomt i det svenska valet den 15 maj 2011)

Liksom alla låga valdeltagandet gynnar alltid rätt politiskt block "Alliansen" i Sverige:

Den svenska politiska högern som hade mycket mer pengar för att investera i hans kampanj, var nästan säker på att de skulle vinna den historiska Svenska kommunala val "Västra Götaland".

Men till besvikelse, bitterhet och oväntad överraskning för svenska borgerliga regeringen vid makten som gjorts av "Alliansen" som aldrig förväntat eller föreställt sig att 666 också skulle delta i valet som socialdemokrat val-arbetare:

De vänstergrupper blocket av "röda och gröna, som består av socialdemokrater, gröna och röda vänstern, vann kommunalvalet" Västra Götaland "på söndag 16 maj 2011.

(Gert Inge Andersson viktiga sociala och politiska ledare
i Västra Götaland meddelar valseger)"Mina valarbetare, partiledningen och alla har gjort ett fantastiskt jobb. Vi har gått fram med fem mandat och tagit tillbaka det vi förlorade i höstens val" -Gert Inge Andersson, -Aftonbladet 2011-05-16-).

Det personliga 666 engagemang i den svenska lokala valen 16 maj 2011 i Västra Götaland, inte berodde på slumpen.

Är en följd och har sitt ursprung i den framgångsrik politisk kampanj som 666 hjälpte till att göra som socialdemokrat under den svenska riksdagsvalet den 14 September 2009, vilket bidrog till valsegern i det svenska socialdemokratiska partiet i Husby, Kista.

(De 666 med sina socialdemokraterna kamarater Galina -socialdemokratisk ledare i Husby- och Hassan, under den framgångsrika valkampanjen i Svensk parlamentsvalet i September 14, 2009).

Detta historiska politiska kampanjen gjorda med hjälp av kolleger från den Svenska socialdemokratiska partiet från alla stadsdelar och sektorer i Husby, Kista, Akalla och Rinkeby där det svenska socialdemokratiska partiet vann valet, var en framgångsrik valkampanj gjorda med absolut hängivenhet, tro och arbete där de har fått och sökte socialdemokratiska stöd och röster från hus till hus.

(De 666 med sina socialdemokratiska kamrater Mia och Karin,
under valkampanjen den 14 september 2009 som hölls i Husby)

Med starkt stöd och hårt arbete av kamrater från den Svenska socialdemokratiska partiet som Galina, Mia, Hassan, 666, Miriam, Estanislao, Abebe, Abdu och många andra, var att det blev en viktig socialdemokratiska valsegern i stadsdelar och sektorer i Stockholm som Kista, Husby, Akalla och Rinkeby i den svenska riksdagsvalet den 14 september 2009.

(Den 666 under den Svenska socialdemokratiska partiet politiska kampanjen i Sverige
den 14 September 2009)

Socialdemokratiska valsegern erhölls och vunnits i den populära stadsdelen Husby citadellet -till exempel- genom att:

Knäcka i alla dörrar och söka i varje hus i Husby politiska stöd och förklara för människor:Behovet av att rösta för det svenska socialdemokratiska partiet i ett sådant landmärke parlamentsvalet den 14 svenska September 2009 att:

Den svenska socialdemokratiska partiet förlorade för andra gången den svenska riksdagsvalet den 14 september 2009, genom att sina byråkratiska och ineffektiva ledarskap, inte arbetade som de skulle göra och som mycket väl gjorde de Svenska socialdemokratiska kamrater som Galina, Mia, Hassan, 666, Miriam, Estanislao, Abebe, Abdu och många andra:

Med äkta engagemang, hängivenhet och framgångsrikt politiskt arbete, för att garantera samma socialdemokratiska seger som vi fick i den populerä stadsdelar i Stockholm som Kista, Husby, Akalla och Rinkeby.

(De 666 i Kista under valkampanjen
den 14 september 2009)

För alla dessa kända fakta och framgångsrikt politiskt arbete av alla socialdemokratiska kolleger i citadeller Kista, Husby, Akalla och Rinkeby, när den svenska socialdemokratiska partiet behövs:

Hjälp av erfarna och engagerade socialdemokrater för att vinna den historiska lokala valen i Västra Götaland den 15 maj 2011 som de reaktionära rätt politiskt block "Alliansen" tvingade att repetera i Sverige med sina inkonsekenta politiska klagamål:

De 666 skulle också kunna delta som en god socialdemokrat politisk aktivist i kampanjen för att hjälpa den Svenska socialdemokratiska partiet att vinna den kommunala valen den 15 maj 2011 i Västra Götaland, och med detta resa till städerna Örebro (8 maj) och Göteborg den 14 och 15 maj 2011.

Det är också därför det svenska socialdemokratiska partiet (i processen av renovering), har chans att vinna nästa Svenska riksdagsval år 2014 och att garantera och spara välfärdsstaten i Sverige med hjälp och stöd från en 666 som:

(De 666 och den parlamentariska socialdemokraten Carina Hägg,
i ett politiskt möte i Rinkeby, Stockholm, 26 maj 2011)

Med sin nya ekonomiska systemet 666 kan bidra till att säkra och spara i Sverige, välfärdssamhället med förekomsten av ett nödvändigt och sann social rättvisa.

Inte bara i Sverige utan även i ett EU som de 666 vill hjälpa till att göra en superstat i världen med en EU författning som:
(De 666 med Carina Hägg och andra socialdemokrater kamarater i samma politiska möte i Rinkeby)

Tillåter att hjälpa till att lösa alla ekonomiska problem, sociala, politiska och religiösa som idag hotar att leda mänskligheten till sin egen självförstörelse:

Onödiga tragedi som kan förhindra ett Sverige och den europeiska socialdemokratin som är villig att hjälpa och stödja de 666 för att bygga en Paradis på jorden med Projekt 666.


(De 666 och Estanislao efter den politiska möte i Rinkeby
Med den socialdemokratiska parlamentariken Carina Hägg, den 26 maj 2011)

I en väl känd situation där den europeiska socialdemokratiska partiet har redan förlorad den politiska makten i alla den Europeiska Unionen länder, och som sådan måste ha nu i Europa och i världen:

En politisk förnyelse med nya sätt att tänka för att kunna lösa alla dessa ekonomiska, sociala, politiska och religiösa problem som hotar leda mänskligheten till sin egen undergång:

De 666 som aktivist och ledare för den svenska socialdemokratiska partiet bas (De 666 är Vice-ordförande i den Socialdemokratiska Husby Förening) erbjuder svenska och europeiska socialdemokratin, dess nya system Ekonomiska 666 vilket är den enda som verkligen kan bidra till att lösa med frihet, jämlikhet, rättvisa, fred, kärlek och lycka:

Alla ekonomiska, politiska och religiösa problem som finns nu i världen och som om man kan inte lyckas lösa tyvärr kommer att ta mänskligheten till sin egen självdestruktion.

(De 666 och Abebbe efter den politiska möte i Rinkeby
med den socialdemokratiska parlamentariken Carina Hägg, den 26 maj 2011)

Nuvarande uppror och kamp för de arabiska folkens mot alla dessa tyranner, despoter, emirer och shejker som tyvärr har misgoverned och befintliga i arabländerna med hycklande hjälp och stöd av USA och länder inom Europeiska unionen, uppror och kämpar nödvändigt och rättvist:

Kommer inte att någonsin undvikas eller förstöras av det hyckleri och stöd för så kallade demokratier som integrerat och nu utgör en så kallad "västerländska civilisationen" vars kapitalistiska eliter och ledare:

(De 666 var också som besökare
i den Svenska socialdemokratiska partiet Kongress som nominerade Håkan Juholt)Regel i USA, EU och hela västvärlden, till förmån bara försvara deras oansvariga och inkonsekvent minoritet exploaterande sociala och klass fortfarande äga mer än 90% av rikedom av mänskligheten:

Är den som nu också har förskingrat den kapitalistiska världsekonomin, störta till alla folk, länder och folk på jorden i värsta orättvisa, exploatering, plundring, fattigdom och social misär, plundring även i EU: s finansiella medel och pension avvecklingen också välfärdssamhället ", för att nämna exempel.

(Den nya ledaren för den svenska socialdemokratiska partiet, Håkan Juholt)Det är därför det svenska socialdemokratiska partiet behöver förnyas ideologiskt och politiskt i sin helhet och dess nya politiska ledare kamrat Håkan Juholt, måste öka sin vision med hjälp och stöd av alla dessa lösningar och idéer som 666 presenterar världen från början av 2000 via Internet från sin webbplats toppning www.the666.com

Det är därför 666 är nu med sin nya ekonomiska systemet 666 den enda mannen i världen som kan nu garantera att det finns Mänskligheten frihet, jämlikhet, rättvisa, fred, kärlek och lycka med projektet som bär hans namn och nummer som representerar det.

För allt detta också att den nya politiska ledningen i det svenska socialdemokratiska partiet är i behov av:

Stöd kandidatur 666 i nästa val till Europaparlamentet, detta också kräver alla dessa nu olösliga problem i världen, förekomsten av en socialdemokrat 666 att som ledamot av Europaparlamentet:

Det är också den ende som kan hjälpa förvandla EU till en superstat i världen för att:

Kunna lösa alla mänsklighetens problem och bidra till frihet, rättvisa, framsteg och lycka för alla folk, länder och folk på jorden med 666 politiska ledarskap.

I denna mening är det också nödvändigt att notera i detta avseende:

De 18 historiska reformer av 666 och hålet av profeten Muhammed till Koranen och Bibeln kommer inte bara hjälpa till:

Hindra förekomsten av nya religiösa terrorismen i den muslimska världen, muslimska eller kristna, utan också bidra till att göra ett Paradis på jorden med projektet 666.

Se boken; "666 and his Project 666 -Book 1 of 3 "666 Has Come!"-, ("Projekt 666 och hans 666-Bok 1 av 3" 666 har kommit "-): Pgs.142-162, kapitel 31, "The 666 och profeten Muhammed, Eighteen Reformer för Kristendomen och islam för att göra ett paradis på jorden med projektet 666, förlag Authorhouse, ed. 2010, ISBN 987-1-4490-9181-1 (sc). (Klicka för att köpa boken!) >>>

Den svenska socialdemokratiska partiet
var på festivalen i Husby den 27 augusti 2011.

Den 666 med Galina och flera andra kamrater representerade det svenska socialdemokratiska partiet i Husby festivalen lördagen den 27 augusti 2011. Man förbereder grunden nu att se till den framtida socialdemokratiska seger i Sverige, genom att förklara och sprida bland folket Socialdemokraterna ideal och behovet av att säkerställa förekomsten av välfärdsstaten i Sverige.


br>
Den 666 aktier stunder av politisk solidaritet med en representant för den svenska Miljö Partiet ("De Gröna") under Husby festivalen den 27 Augusti 2011.

br>


Den nya seger i Husby för den svenska socialdemokratiska partiet i nästa svenska Riksdagsval är nu garanterad med en disciplinerad, uthållig och framgångsrikt politiskt arbete för alla invånare i Husby med hjälp av 666 och alla andra socialdemokrater kamrater som bor i Husby.

(Denna information om Husby festivales 2011 har publicerats på denna sajt av 666
på lördag den 27 augusti, 2011 klockan 22.45).

(Click on the Swedish or Spanish flag to read all the topics in Swedish or in Spanish language!)

(!Pinche en la bandera española o sueca para leer el texto en los idiomas Español o sueco!)


Institutionen för parapsykologi och Ockulta Vetenskaperna 666 Projekt

(Department of Parapsychology and Occult Sciences of the 666 Project)

Department of Parapsychology and Occult Sciences
666 Project

Department of Parapsychology and Occult Sciences
666 Project

28 Maj 2011, Stockholm, Sverige. 
     

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
     

 


Main Contents of The 666 / Project 666 - Website

(Special design for the date 060606)


  Contents     The 666    Ideals    Goals    Life    Love    Sissy666    Struggles    Creations   Books    Actions    Facts    Poet 666    Web    News    Tips    Forum    Critics    Elections    Pictures    UFOS    Parasypchology    Apocalypse    Project 666    Support 666    Satan    God    The 666´s Greats Mystical Powers    Lies against The 666    Can men avoid the end of the World?    666-USA/EU-Constitution    Jesus Christ    Hillary R. Clinton    Barack Obama    666-Army    666-War on terrorism    666-Prophecies    666-World-Wide Religion    666-Mohammed    666-New Economic System    666-New Roman Empire of the West    666-World-Wide Super-State    666`s Mankind Bank    666`s New Money    Antichrist    Armageddon    666 banned videos    666`s Time    

 

A New Global Dawn With 666
To Build A Paradise On Earth! ( ENTER !) >>>

From January 1, 2012

The 666 / Project 666 - Super website - You are the visitor number
Welcome to the best mystical and political web site in the world!   

www.the666.com   www.the666.net   www.the666.org   www.666real.com   www.666alive.com   www.666-abc.com   www.666-news.com   www.el666v.com   www.proyecto666.com   www.666president.com   www.666presidente.com   www.project666v.com   www.project666.eu   www.proyecto666.eu   www.the666.eu   www.el666.eu   www.proyecto666.us   www.project666.us   www.el666.us   www.144000.eu   www.666mohammed.com   www.666mahoma.us   www.666miguelangelsosavasquez.com    www.michelsmiely666.com   www.sissi666.com      www.sissy666.com     

The 666 / Project 666 - Always Internet address
El 666 / Proyecto 666 -siempre desde http://web.comhem.se/project666

 

 
 

The 666 / Project 666 - 666

Freedom - Equality - Justice - Progress - Peace - Love - Happiness - The 666 offers today to the world! - Freedom - Equality - Justice - Progress - Peace - Love - Happiness


 

 

The 666 have come to make a Paradise on Earth! -
Now it is your duty to help and support The 666!
www.666miguelangelsosavasquez.com    proudly present


Project 666 - Projekt 666 - Proyecto 666

PROJEKT 666 för EU-s länder är skapande om ett nytt ekonomiskt,
politiskt och social system baserat på talet 666
för att skapa ett Paradis på Jorden

The 666
(Miguel Angel Sosa Vásquez)
- Writer namn "Michel Smiely 666" -


  The 666 is not a fraud, it is a true reality today on the world!  

  Support The 666`s political struggle to make a Paradise on Earth!  

!VÄLKOMMEN TILL PROJEKT 666 !

Den 666 älskar dig !  
Låt inte Den 666 göra ett Paradis på Jorden utan dig!

Viktigt nyhet! - EXTRA! - EXTRA! - Extra!

Kista Socialtjänst sofistikerade mordkomplott
gentemot Den 666 ENTER!>>>

”I England mördade den ryska säkerhetstjänsten KGB Alexander Litinjenko
med hjälp av en radioaktiv frukost
och i Ukraina försökte man också mörda oppositionsledaren
Viktor Jushenko med förgiftad mat.

Här i Sverige försökar man nu mörda dig, 666,
genom den enkla processen att dra ut dina tänder
och försämra din kolesterolmedicins verkan".
ENTER!>>>


 

PART III. PROJECT 666

The666.com, The666.net, The666.org to make a Paradise on Earth with
The 666 and Project 666!

The new economic, new political and new social system for the European Union and the whole world, using 666 as a new currency to make a Paradise on Earth, and created by “Mr. 666”, which deserves to win a Nobel Prize in Economy with Project 666!

666( Contents 1 - 2 )
Contents of Project 666

( Project 666
Part III Contents
(English language) ENTER ! >>>

PART I

The prohibited book
" PROJECT 666 "

BOOK IN ENGLISH     If you are not afraid to know the Holy True about The 666 and Project 666; you can find and read now here the Holy True about The 666 and Project 666!

But, if you are afraid of having all your ideas upset, please, do not read this masterpiece!Contents of the book:

PROJECT 666

Chapter I

  THE 666 PROPOSE PROJECT 666 TO THE EUROPEAN UNION. (On July 14, 1989, 200 years after the French Revolution –July 14, 1789-).
>>>

Chapter II

  Integration of the European Common Market and the withdrawal of England.
>>>

Chapter III

What the European Common Market really is and how it should be called: "The New Roman Empire of the West".
>>>

Chapter IV

  The Proposed Political Ideology of the New Roman Empire of the West.
>>>


Chapter V

  Worldwide External Debt Should be Cancelled.
>>>

Chapter VI

  The International Rationalization of the Natural Resources.
>>>

(35) Chapter VII

  The Rationalization of Industrial Development at World Level.
>>>

Chapter VIII
  The Geographic Location of the Heavy Industry at International Level, in its best production environment.
>>>


Chapter IX

  The Limitation of the Ecologic Damage and the Recuperation of the Natural Environment of the Mankind.
>>>

Chapter X

  The Restriction of International Bank Loans and the Avoidance of New Debts.
>>>

Chapter XI

  The Economic Integration which should Characterize the New Roman Empire of the West.
>>>

Chapter XII

  The "666 Business Code" which covers all Economic and Commercial Transactions.
>>>

Chapter XIII

  The "666 Business System".
>>>

Chapter XIV

  OUR CHALLENGE IN THE BUSINESS WORLD.
>>>

Chapter XV

  The "666 Identification Code", the Most Perfect and Unfalsifiable in the world.
>>>

Chapter XVI

The Defense Policy which should Characterize The New Roman Empire of the West.
>>>

Chapter XVII

The policy of the New Roman Empire of the West (The European Union), with respect the United States, the Soviet Union and the rest of the world.
>>>

Chapter XVIII

  The Inevitable Dispute between 666 and the Holy Bible or the necessary Revolt of Men Against God.

Chapter XIX (Part 1 of 2)

  The "666 Peace Plan to solve the Jewish-Palestine problem"
>>>

Chapter XX (Part 2 of 2)

  The 666 Peace Plan -To Guarantee the Safety of Israel by Solving the Jewish-Palestine Conflict and the Conversion of Israel into the Spiritual Center of Christianity.
>>>

Chapter XXI

  The need to Reconstruct the Jerusalem Temple.
>>>

Chapter XXII

  The End of the Roman Papacy.
>>>

Chapter XXIII

  "Armageddon" an Holocaust which can be avoided with a Confrontment Strategy.
>>>

Chapter XXIV

  Armageddon, According to the Predictions of the Holy Bible.
>>>

(31)

  31. Den 666 överklagandet till Kammarräten i Stockholm angående sin rätt att ha SL-kort. (2007-12-20)
>>>


(32)

  32. Kista Socialtjänst sofistikerade mordkomplott gentemot Den 666.
>>>


(33)

  33. The 666´sBusiness Code which covers all economic and Commercial transactions.
>>>


(34)

  34. THE 666 AS A POET.
Boken "Poems of Love, Dreams and Struggles".

>>>


*** *** ***


To help to save Mankind from his own destructionn, God has now sent his beloved son The 666, to construct a Paradise on Earth with the Project 666.666  
The Holy Bible lies

Against God’s
Beloved son

The 666

  
As David defeated Goliath, The 666 will help to defeat all the injustices which exists today on the world.

The 666 / Project 666,
E-mail:

the666@the666.com

project666@comhem.sePROJEKT 666

The666 are a challenge in the field of Parapsychology and the hidden mysteries of the unknown world.

All about the Holy True on a real possibility to make a Paradise on Earth with The 666 and Project 666.666


God, Jesus Christ and the 666 wish now wish help to save Mankind with the creation of a Paradise on Earth with the Project 666.( Svenska delen )
1. Projekt 666 innehåll

God and JESUSCHRIST are the Great Spiritual Father, and Protector of The 666 with the Project 666.

Project 666
Part II Contents
(Swedish language)

Innehåll (Contents)

(1)

  1. Projekt 666 Home Page
>>>


(2)

  2. Min uppkomst nu i världen såsom Den 666.
>>>


(3)

3. Den 666 är en utmaning till vetenskapen från den Okult.
>>>


(4)

  4. Göran Persson kommer att vinna den svenska riksdags valet på söndag den 15 September 2002, med hjälp av DEN 666 och PROJEKT 666 !.
>>>


(5)

  5. Den 666 manifest och kandidatur till den svenska folket och till Eu-Parlamentet i valet 2004.
>>>


(6)

  6. Varför makthavarna och kapitalisterna är rädda för mig och mina idéer och förbjuder bakom kulisserna publicering av min bok "Projekt 666" över hela världen.
>>>


(7)

  7. Jag har rätten som Den 666 att ha mina idéer och författarskap med mitt Projekt 666.
>>>


(8)

  8. I den bibliska lögner och förtal gentemot mig som Den 666 föreligger rädslan till mitt författarskap och Projekt 666.
>>>


(9)
  9. Det två tusen åriga bibliska lögner för nu svar på tal med min uppkomst som Den 666 och med mitt Projekt 666.
>>>


(10)

  10. Den 666 som person.
>>>


(14)
  14. Nyhet: Den 666 ska återbetala till det svenska samhället alla sina Socialbidragspengar. Detta ska bli en historisk och moralisk läxan I Sverige och inom EU. (Från 2004-04-23).
>>>


(15)

  15. Nyhet: Hur Den 666 betalar sina valsedlar tryckning i valet till Europaparlamentet. (Från 2004-03-31).
>>>


(16)

  16. Nyhet: Den 666 överklagande som kan hjälpa till att förändra Den svenska social lagen "Lag/Sol 4 kap 1". (Från 2006-05-9).
>>>


(17)

  17. Nyhet: DEN 666 MANIFEST OCH KANDITATUR TILL DET SVENSKA FOLKET OCH TILL EU-PARLAMENTET I VALET DEN 13 JUNI 2004. (Från 2004-02-12).
>>>


(18)

  18. Agnetha Fältskog omöjliga kärlek har alltid varit en stor inspirationskälla Till Den 666 i sina ideal och målsättningar till mänsklighetens bästa med Projekt 666.
>>>


(19)

  19. En siares forutsägelser om Michel Smielys framtid och "Öde".
>>>


(20)

  20. Michel Smiely 666 enligt den Dominkanska republiken säkerhetspolis protokoll (1977).
>>>


(21)

  21. En återblick över mitt liv och min kamp.
>>>


(22)

  22. Del XV: En läxa till "SS-Professor" Regina af Geijerstam och till resten av "De fyras gäng vid Stockholms Universitet".
>>>


(23)

  23. ”ÖDET”: KAN MAN ÄNDRA DEN?…
>>>


(24)

  24. Den 666 deltar nu i Sverige med sin kandidtur i valet till Europaparlamentet den 13 Juni 2004 med sin partibeteckning - "Unionens medbörgares kamp för en EU:s Super-State" - .

The 666 participate now in Sweden in the elections to the European Parliament on June 13, 2004, with his political organization: "Unions citizens struggle for one European Union Super-State!" -(page in swedish language!).

>>>


(25)

  25. Del XV: Statsminister Göran Perssons uttalande om utrikesminister Anna Lindhs bortgång den 11 september 2003.
>>>


(26)

  26. Del XV: Rösta JA till EURON såsom Den 666 !.
>>>


(27)

  27. Del XV: Rösta JA till EURON såsom Den 666 !.
>>>


(28)

  28. Del XV: NEJ SIDAN ÄR SKYLDIGT till Utrikesministern Anna Lindh mord.
>>>


(29)

  29. Här är en kort sammanfattning av Socialtjänsten i Kista brottsliga trakasserier gentemot Den 666.
>>>


(30)

  30. Socialtjänsten vill inte längre betala full el-räkningar till socialbidragstagarna.
>>>


(31)

  31. Den 666 överklagandet till Kammarräten i Stockholm angående sin rätt att ha SL-kort. (2007-12-20)
>>>


(32)

  32. Den 666 överklagandet till Regeringsrätten angående sin rätt att ha SL-kort. (2008-02-01)
>>>


(33)

  33. Kista Socialtjänst sofistikerade mordkomplott gentemot Den 666.
>>>


(33)

  34. Den 666 överklagandet till Regeringsrätten, Kammarrätten i Stockholm dom den 27 Augusti 2008 i Mål nr/4089-08 Rotel 032. (Avser; Kista Socialtjänst sofistikerade mordkomplott gentemot Den 666)
>>>


(35)

  35. Svenskar börjar rösta på 666 i EU-valet 2009
>>>


(36)

  36. video "Rösta på 666 i EU-valet 2009".
>>>


(37)

  37. Man kan rösta på 666 i hela Sverige genom att bara skriva på en blank valsedeln nummer 666.
>>>


(38)

  38. 666 historisk valsedeln i EU-valet 2009.
>>>


(39)

  39. Varför bör man rösta på 666 i EU-valet 2009.
>>>


(40)

  40. 666 är här med sitt Projekt666.
>>>


(41)

  41. 666 är den sanna försvarare av mänskligheten.
>>>


(42)

  42. The 666´sBusiness Code which covers all economic and Commercial transactions.
>>>


(43)

  43. Rösta på 666 i valet till Europaparlamentet 2009!.
>>>


(44)

  44. 666 val broschyr i EU-valet 2009.
>>>


(45)

  45. 666 deltar i Sverige i EU-valet 2009.
>>>


(46)

  46. Projekt 666 förklarar hur man kan rösta på 666 i EU-valet 2009.
>>>


(47)

  47. Mäktiga politiska krafter förbjuder och tar bort alla 666 videos från youtube.com
>>>


(48)

  48. 666 for en eu-superstat -Empress "Sissy" förutsägelser.
>>>


(49)

  49. 666 och dess Socialdemokratiska medlemskap i Sverige.
>>>


(50)

  50. THE 666 AS A POET.
Boken "Poems of Love, Dreams and Struggles".

>>> 


666 - The 666 - 666 - Project 666 - 666 - The 666 - 666 - Project 666 - 666 - The 666 - 666 - Project 666 - 666 - The 666 - 666


Do you want to test your intelligence and memory?

Training and develop your intelligence and memory with The 666!. Use our Numeric board!.

Try to find with your memory and without see our index, your favorites
6, 12, 18, 36 or 66 issues in the Project 666!

(Check and See also our Index!)>>>

 

The 666 / Project 666 - Numeric board
Website Index Pages

(See also Contents!) >>>


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30    >>>

Here are the 30 most visited pages of The 666/Project 666 super web site!

The 666 world! - The 666 world! - The 666 world!

 
Don’t ask what The 666 can do for you
Ask what you can do for The 666!

Support The 666 - and he will support you!

 
Michel Smiely 666
The Empress "Sissy"
Hillary Clinton
President Barack Obama
God
Satan
Iran
Jihad
Prophet Mohammed
666 EU-Constitution
European Union/Bible
The 666 Identity Code
The Jewish-Palestine conflict
The III temple construction
EU-666 World wide Super State
666 New Economic Systems
They arise from the grave
The Universe
The 666 / Project 666 with the rights solutions to all worldwide problems
To make a paradise on Earth!
 
 
ALL RIGHTS RESERVED (RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS) COPYRIGHT (DERECHOS); 1989
by (por) Michel Smiely "666" (Miguel Angel Sosa Vásquez): "The 666 / Project 666 (El 666 /Proyecto 666")